Æg (cremet)

Æg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Æggehvide

Kogte æggehvider
300 g
Sødmælk
95 g
Proteinpulver
60 g

Æggeblomme

Kogte æggeblommer
300 g
Sødmælk
100 g

Sådan gør du

Æggehvide

  1. Blend æggehviderne med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  2. Lad æggehvidemassen køle af, da den bliver tykkere i konsistens.

Æggeblomme

  1. Blend æggeblommerne med mælk til en glat, ensartet masse

  2. Lad æggeblommemassen køle af, da den bliver tykkere i konsistens

  3. Kom æggehvide- og æggeblommemassen i hver sin sprøjtepose. Ved anretning sprøjtes æggehvidemassen på først, hvorefter æggeblommemassen sprøjtes i midten, så det ligner et æg.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g æggehvide, 15 g æggeblomme
Servering
Kold
Frysning
Egnet (kun æggeblommemassen)

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
645 kJ
Kulhydrater
1,9 gram
Proteiner
16,5 gram
Fedtstof
8,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Æg og rejer med mayonnaise, agurk og karse (cremet)