Æg (cremet)
Æg (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Æggehvide
Kogte æggehvider
300 g
Sødmælk
95 g
Proteinpulver
60 g
Æggeblomme
Kogte æggeblommer
300 g
Sødmælk
100 g
Sådan gør du
Æggehvide
Blend æggehviderne med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Lad æggehvidemassen køle af, da den bliver tykkere i konsistens.
Æggeblomme
Blend æggeblommerne med mælk til en glat, ensartet masse
Lad æggeblommemassen køle af, da den bliver tykkere i konsistens
Kom æggehvide- og æggeblommemassen i hver sin sprøjtepose. Ved anretning sprøjtes æggehvidemassen på først, hvorefter æggeblommemassen sprøjtes i midten, så det ligner et æg.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
20 g æggehvide, 15 g æggeblomme
Servering
Kold
Frysning
Egnet (kun æggeblommemassen)
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
645 kJ
Kulhydrater
1,9 gram
Proteiner
16,5 gram
Fedtstof
8,9 gram