Røget laks, pålæg (gratin)

Røget laks, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
26 g
Creme fraiche 38 %
250 g
Røget laks
420 g
Fløde 38 %
100 g
Proteinpulver
110 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Pisk creme fraiche helt stiv

  3. Blend laks, fløde og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  4. Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med den blendede masse

  5. Smag til med citron, salt og peber

  6. Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  7. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.142 kJ
Kulhydrater
1,1 gram
Proteiner
25,4 gram
Fedtstof
18,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Røget laks med dildmayonnaise, citron og dild (gratin)