Røget laks, pålæg (gratin)
Røget laks, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
26 g
Creme fraiche 38 %
250 g
Røget laks
420 g
Fløde 38 %
100 g
Proteinpulver
110 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Pisk creme fraiche helt stiv
Blend laks, fløde og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med den blendede masse
Smag til med citron, salt og peber
Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.142 kJ
Kulhydrater
1,1 gram
Proteiner
25,4 gram
Fedtstof
18,7 gram