Rødløg (cremet)

Rødløg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Æbler
100 g
Rødløg, pillede
300 g
Proteinpulver
50 g
Rødbedesaft
Efter behov
Fortykningsmiddel
Efter behov
Salt
Smag til
Honning
Smag til

Sådan gør du

  1. Skyl æbler og skær dem i grove stykker sammen med kernehusene

  2. Skær løget i grove stykker

  3. Blancher æbler og de 2/3 af løg i kogende vand 4-5 gange, hvor vandet skiftes hver gang det begynder at koge

  4. Blend de blancherede æbler og løg sammen med de sidste rå løg og proteinpulver til en glat, ensartet masse

  5. Sigt massen fri for klumper

  6. Tilsæt rødbedesaft for at få den røde farve, som rødløg normalt har

  7. Smag til med salt og honning

  8. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
400 kJ
Kulhydrater
10,5 gram
Proteiner
13,4 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Marinerede sild med kapersmayonnaise, rødløg og dild (cremet)