Kapersmayonnaise

Kapersmayonnaise

Portioner
50

Ingredienser

Mayonnaise (se opskrift nedenfor)
300 g
Kapers
150 g
Rapsolie
60 g
Purløg
40 g
Worcestershire sauce
50 g
Dijonsennep
50 g

Sådan gør du

  1. Lav mayonnaise som anvist i denne opskrift

  2. Blend kapers, olie, purløg, worcestershire sauce og sennep til en helt glat, ensartet masse

  3. Rør mayonnaisen i den blendede masse.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.959 kJ
Kulhydrater
4,7 gram
Proteiner
2,1 gram
Fedtstof
49,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Marinerede sild med kapersmayonnaise, rødløg og dild (cremet)

Marinerede sild med kapersmayonnaise, rødløg og dild (gratin)