Marinerede sild, pålæg (gratin)
Marinerede sild, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
18 g
Marinerede sild
550 g
Sildelage
200 g
Proteinpulver
100 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend sild med lage og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Kom film i en GN og hæld massen heri (max. 1 cm i højde)
Bank massen fri for lufthuller
Dæk til med film og stil på blæstkøl til massen har sat sig
Udstik massen med fiskeform
Smelt den resterende masse igen ved svag varme og gentag fra punkt 6, til al massen er brugt.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.028 kJ
Kulhydrater
15,8 gram
Proteiner
21,0 gram
Fedtstof
10,9 gram