Marinerede sild, pålæg (gratin)

Marinerede sild, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
18 g
Marinerede sild
550 g
Sildelage
200 g
Proteinpulver
100 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend sild med lage og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt massen fri for klumper

  4. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  5. Kom film i en GN og hæld massen heri (max. 1 cm i højde)

  6. Bank massen fri for lufthuller

  7. Dæk til med film og stil på blæstkøl til massen har sat sig

  8. Udstik massen med fiskeform

  9. Smelt den resterende masse igen ved svag varme og gentag fra punkt 6, til al massen er brugt.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.028 kJ
Kulhydrater
15,8 gram
Proteiner
21,0 gram
Fedtstof
10,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Marinerede sild med kapersmayonnaise, rødløg og dild (gratin)