Formfranskbrød (gratin)

Formfranskbrød (gratin)

Portioner
40

Ingredienser

Husblas
35 g
Formfranskbrød
350 g
Fløde 38 %
100 g
Sødmælk
300 g
Æblejuice
500 g
Proteinpulver
150 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Riv formfranskbrødet i mindre stykker

  3. Kom franskbrødsstykker, fløde, mælk og æblejuice i en stor gryde og lad det koge op

  4. Blend massen sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  5. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse 

  6. Kom film i bunden af brødformssilikoneform og hæld massen heri

  7. Stil på blæstkøl til det har sat sig

  8. Indfrys brødet i 1-1 ½ time og skær derefter i skiver.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
25 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet. Kan med fordel skæres i skiver i halvfrossen stand, film dem enkeltvis og frys dem igen.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
960 kJ
Kulhydrater
10,4 gram
Proteiner
15,6 gram
Fedtstof
14,1 gram

Opskriften indgår i disse retter