Formfranskbrød (gratin)
Formfranskbrød (gratin)
Portioner
40
Ingredienser
Husblas
35 g
Formfranskbrød
350 g
Fløde 38 %
100 g
Sødmælk
300 g
Æblejuice
500 g
Proteinpulver
150 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Riv formfranskbrødet i mindre stykker
Kom franskbrødsstykker, fløde, mælk og æblejuice i en stor gryde og lad det koge op
Blend massen sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Kom film i bunden af brødformssilikoneform og hæld massen heri
Stil på blæstkøl til det har sat sig
Indfrys brødet i 1-1 ½ time og skær derefter i skiver.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
25 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet. Kan med fordel skæres i skiver i halvfrossen stand, film dem enkeltvis og frys dem igen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
960 kJ
Kulhydrater
10,4 gram
Proteiner
15,6 gram
Fedtstof
14,1 gram