Ost, lagret (gratin)
Ost, lagret (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
16 g
Ost 45+ lagret
400 g
Sødmælk
500 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend ost sammen med mælk til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Kom film i bunden af en GN og hæld massen heri (højst 1 cm høj)
Bank den fri for lufthuller
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Fjern film og vend ud på et spækbræt. Dæk til med film igen og sæt den på lynfrost.
Tag massen ud fra lynfrost og skær i skiver.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
781 kJ
Kulhydrater
3,0 gram
Proteiner
14,2 gram
Fedtstof
13,2 gram