Hindbærcurd
Hindbærcurd
Portioner
50
Ingredienser
Hindbær
1500 g
Rørsukker
280 g
Proteinpulver
100 g
Smør
75 g
Æggeblomme
300 g
Sådan gør du
Kog hindbærrene sammen med sukker, indtil sukkeret er opløst
Blend hindbærmasse og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for kerner og klumper
Kom massen i en gryde, tilsæt smør og smelt det heri
Sæt massen på køl og lad det køle ned til 45°
Tilsæt herefter gradvist æggeblommer, under konstant omrøring, uden at det koger
Legér massen til den hænger som Y på bagsiden af en spiseske
Hæld massen i en GN og bank den fri for lufthuller
Dæk til med film og stil den på køl i 30 minutter.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
25 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.135 kJ
Kulhydrater
33,2 gram
Proteiner
21,1 gram
Fedtstof
11,1 gram