Hindbærcurd

Hindbærcurd

Portioner
50

Ingredienser

Hindbær
1500 g
Rørsukker
280 g
Proteinpulver
100 g
Smør
75 g
Æggeblomme
300 g

Sådan gør du

  1. Kog hindbærrene sammen med sukker, indtil sukkeret er opløst

  2. Blend hindbærmasse og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt massen fri for kerner og klumper

  4. Kom massen i en gryde, tilsæt smør og smelt det heri

  5. Sæt massen på køl og lad det køle ned til 45°

  6. Tilsæt herefter gradvist æggeblommer, under konstant omrøring, uden at det koger

  7. Legér massen til den hænger som Y på bagsiden af en spiseske

  8. Hæld massen i en GN og bank den fri for lufthuller

  9. Dæk til med film og stil den på køl i 30 minutter.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
25 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.135 kJ
Kulhydrater
33,2 gram
Proteiner
21,1 gram
Fedtstof
11,1 gram

Opskriften indgår i disse retter