Lemoncurd

Lemoncurd

Portioner
50

Ingredienser

Citronskal
170 g
Citronsaft
330 g
Proteinpulver
165 g
Rørsukker
440 g
Smør
275 g
Æggeblomme
330 g

Sådan gør du

  1. Bland citronskal, saft, proteinpulver og sukker sammen i en gryde

  2. Damp citronskaller, saft og sukker over vandbad til sukkeret er opløst

  3. Tilsæt smør og lad det smelte heri

  4. Køl massen ned til 45°

  5. Tilsæt herefter gradvist æggeblommer under konstant omrøring uden at det koger

  6. Legér massen, så den er så tyk, at den ikke flyder ud på en tallerken

  7. Sigt massen fri for sten og skaller

  8. Hæld massen over i en bradepande og bank massen jævn og glat

  9. Dæk til med film og stil på køl i minimum 30 minutter.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
25 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.645 kJ
Kulhydrater
35,5 gram
Proteiner
15,5 gram
Fedtstof
21,3 gram

Opskriften indgår i disse retter