Rejer, pålæg (gratin)

Rejer, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
16 g
Rejer
625 g
Vand
215 g
Rapsolie
40 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend rejer, vand og rapsolie til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Hæld massen i charlotte-silikoneforme, der kan ligne rejer når de skæres halvt over

  5. Kom film over og stil på blæstkøl til det har sat sig

  6. Lynfrys rejerne, så de er lettere at få ud af silikoneformen

  7. Herefter tages de ud af silikoneformene og skæres over på midten.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
419 kJ
Kulhydrater
0,0 gram
Proteiner
13,3 gram
Fedtstof
5,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Æg og rejer med mayonnaise, agurk og karse (gratin)