Rejer, pålæg (gratin)
Rejer, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
16 g
Rejer
625 g
Vand
215 g
Rapsolie
40 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend rejer, vand og rapsolie til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Hæld massen i charlotte-silikoneforme, der kan ligne rejer når de skæres halvt over
Kom film over og stil på blæstkøl til det har sat sig
Lynfrys rejerne, så de er lettere at få ud af silikoneformen
Herefter tages de ud af silikoneformene og skæres over på midten.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
419 kJ
Kulhydrater
0,0 gram
Proteiner
13,3 gram
Fedtstof
5,2 gram