Agurk (gratin)

Agurk (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
10 g
Agurk
1 stk.
Agurkeskræl
Efter behov

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand Blend agurken til en helt glat, ensartet masse

  2. Tilsæt skræl fra en agurk for at gøre massen grøn

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det sammen med den blendede masse

  4. Hæld massen på sprøjteflaske og sprøjt massen ud i silikoneformene

  5. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
91 kJ
Kulhydrater
2,0 gram
Proteiner
3,5 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Æg og rejer med mayonnaise, agurk og karse (gratin)