Æg (gratin)
Æg (gratin)
Ingredienser
Æggehvide
Æggeblomme
Sådan gør du
Æggehvide
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend æggehviderne med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og blend det sammen med æggehvidemassen
Spray halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Lad det sætte sig en smule, så massen ikke er helt flydende.
Æggeblomme
Læg husblas i blød i koldt
Blend æggeblommerne med mælk til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og blend det sammen med æggeblommemassen
Spray små halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Kom film over og stil på blæst køl til det har sat sig
Tag æggeblommerne ud af silikoneformene med en varm teske og placer dem på midten af æggehviden med et lille tryk ned i den anden silikoneform, så det ligner et halvt æg
Stil æggene på blæstkøl til de har sat sig og tag dem ud med en varm ske.