Æble-tomatcreme
Æble-tomatcreme
Portioner
50
Ingredienser
Æbler
150 g
Tomatpasta
150 g
Hvidløg, pillet
15 g
Vand
500 g
Creme fraiche 38 %
400 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Skær æbler i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med tomatpuré og hvidløg
Sautér indtil det slipper i bunden af gryden. Dette er for at fjerne bittersmagen
Kom massen i en blender, tilsæt vand og blend det til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Kom massen i en ren gryde og reducér den ind til en tør og sammenhængende masse
Lad det køle af
Pisk creme fraichen helt stiv og rør det sammen med æble-tomatmassen
Smag til med salt og peber.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.135 kJ
Kulhydrater
10,4 gram
Proteiner
2,6 gram
Fedtstof
25,1 gram