Æble-tomatcreme

Æble-tomatcreme

Portioner
50

Ingredienser

Æbler
150 g
Tomatpasta
150 g
Hvidløg, pillet
15 g
Vand
500 g
Creme fraiche 38 %
400 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Skær æbler i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med tomatpuré og hvidløg

  2. Sautér indtil det slipper i bunden af gryden. Dette er for at fjerne bittersmagen

  3. Kom massen i en blender, tilsæt vand og blend det til en helt glat, ensartet masse

  4. Sigt massen fri for klumper

  5. Kom massen i en ren gryde og reducér den ind til en tør og sammenhængende masse

  6. Lad det køle af

  7. Pisk creme fraichen helt stiv og rør det sammen med æble-tomatmassen

  8. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.135 kJ
Kulhydrater
10,4 gram
Proteiner
2,6 gram
Fedtstof
25,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Røget makrel med tomat-æblemayonnaise, peberfrugt og dild (cremet)

Røget makrel med tomat-æblemayonnaise, peberfrugt og dild (gratin)