Røget makrel, pålæg (gratin)

Røget makrel, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
20 g
Røget makrel, uden ben og skind
480 g
Fløde 38 %
345 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend makrel sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt massen fri for klumper

  4. Smelt den opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  5. Smag til med salt og peber

  6. Spray små ovale silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  7. Dæk det til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.381 kJ
Kulhydrater
1,2 gram
Proteiner
23,6 gram
Fedtstof
25,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Røget makrel med tomat-æblemayonnaise, peberfrugt og dild (gratin)