Røget makrel, pålæg (gratin)
Røget makrel, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
20 g
Røget makrel, uden ben og skind
480 g
Fløde 38 %
345 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend makrel sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smelt den opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Smag til med salt og peber
Spray små ovale silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk det til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.381 kJ
Kulhydrater
1,2 gram
Proteiner
23,6 gram
Fedtstof
25,9 gram