Peberfrugt (gratin)

Peberfrugt (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
14 g
Peberfrugt, renset
200 g
Vand
100 g
Smør, smeltet
25 g
Proteinpulver
40 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Skær peberfrugterne i halve og bag i ovn ved 180° i 15 minutter

  3. Blend peberfrugterne sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  4. Sigt massen fri for klumper

  5. Smelt det opblødte husblas og rør det i den sigtede masse

  6. Smag til med salt

  7. Hæld massen i rektangulære silikoneforme

  8. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  9. Tag peberfrugten ud af formen og skær/udstik i den ønskede form.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
596 kJ
Kulhydrater
3,9 gram
Proteiner
17,2 gram
Fedtstof
6,6 gram

Opskriften indgår i disse retter

Røget makrel med tomat-æblemayonnaise, peberfrugt og dild (gratin)