Peberfrugt (gratin)
Peberfrugt (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
14 g
Peberfrugt, renset
200 g
Vand
100 g
Smør, smeltet
25 g
Proteinpulver
40 g
Salt
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Skær peberfrugterne i halve og bag i ovn ved 180° i 15 minutter
Blend peberfrugterne sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smelt det opblødte husblas og rør det i den sigtede masse
Smag til med salt
Hæld massen i rektangulære silikoneforme
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Tag peberfrugten ud af formen og skær/udstik i den ønskede form.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
596 kJ
Kulhydrater
3,9 gram
Proteiner
17,2 gram
Fedtstof
6,6 gram