Peberfrugt (cremet)

Peberfrugt (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Peberfrugt, renset
200 g
Vand
100 g
Smør, smeltet
25 g
Proteinpulver
70 g
Salt
Smag til
Fortykningsmiddel
3 tsk.

Sådan gør du

  1. Skær peberfrugterne i halve og bag i ovn ved 180° i 15 minutter

  2. Blend peberfrugterne sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt massen fri for klumper

  4. Smag til med salt

  5. Tilsæt fortykningsmiddel. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
560 kJ
Kulhydrater
4,9 gram
Proteiner
18,0 gram
Fedtstof
5,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Røget makrel med tomat-æblemayonnaise, peberfrugt og dild (cremet)