Hummersuppe

Hummersuppe

Portioner
5

Ingredienser

Færdigtilberedt hummersuppe
800 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Fortykningsmiddel
6 tsk.
Creme fraiche (se opskrift nedenfor)
150 g
Dildolie (se opskrift nedenfor)
30 g

Sådan gør du

  1. Blend den færdigtilberedte hummersuppe til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Tilsæt fortykningsmiddel. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  4. Lav creme fraichen som anvist i denne opskrift

  5. Lav dildolien som anvist i denne opskrift.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
150 g hummersuppe, 25 g creme fraiche, 5 g dildolie
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
572 kJ
Kulhydrater
3,1 gram
Proteiner
0,7 gram
Fedtstof
13,1 gram
Alkohol
1,4 gram

Opskriften indgår i disse retter