Rødløgscreme

Rødløgscreme

Portioner
50

Ingredienser

Rødbeder, skrællede
120 g
Rødløg, pillede
250 g
Eddike
75 g
Lys sirup
75 g
Creme fraiche 38 %
400 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Skær rødbeder og rødløg i grove stykker

  2. Kog eddike og sirup ind til en glace sammen med rødbede og løg i ca. 20 minutter

  3. Tag rødbederne fra da de kun er med for farvens skyld

  4. Blend det til en helt glat, ensartet masse

  5. Sigt det fri for klumper

  6. Reducer massen helt ind til en tyk og cremet konsistens

  7. Pisk creme fraichen helt stiv

  8. Rør creme fraichen sammen med rødløgsmassen

  9. Smag til med salt.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.297 kJ
Kulhydrater
17,9 gram
Proteiner
2,5 gram
Fedtstof
25,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Karrysild med rødløgsmayonnaise, æble og dild (cremet)

Karrysild med rødløgsmayonnaise, æble og dild (gratin)