Rødløgscreme
Rødløgscreme
Portioner
50
Ingredienser
Rødbeder, skrællede
120 g
Rødløg, pillede
250 g
Eddike
75 g
Lys sirup
75 g
Creme fraiche 38 %
400 g
Salt
Smag til
Sådan gør du
Skær rødbeder og rødløg i grove stykker
Kog eddike og sirup ind til en glace sammen med rødbede og løg i ca. 20 minutter
Tag rødbederne fra da de kun er med for farvens skyld
Blend det til en helt glat, ensartet masse
Sigt det fri for klumper
Reducer massen helt ind til en tyk og cremet konsistens
Pisk creme fraichen helt stiv
Rør creme fraichen sammen med rødløgsmassen
Smag til med salt.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.297 kJ
Kulhydrater
17,9 gram
Proteiner
2,5 gram
Fedtstof
25,8 gram