Karrysild, pålæg (gratin)

Karrysild, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
18 g
Karrysild, drænet
550 g
Lage fra karrysild
100 g
Proteinpulver
100 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas blød i koldt vand

  2. Blend sild med marinade/lage og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med den blendede masse

  4. Dæk en GN med film og hæld massen heri (højde max. 1 cm)

  5. Bank GN ned i bordet for at frigøre lufthuller

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til massen har sat sig

  7. Fjern filmen og vend gratinen ud på et spækbræt

  8. Udstik gratinen med fiskeforme

  9. Gem det overskydende gratin, varm let op til det smelter og gentag fra punkt 6 indtil al masse er brugt.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.256 kJ
Kulhydrater
11,1 gram
Proteiner
21,5 gram
Fedtstof
19,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Karrysild med rødløgsmayonnaise, æble og dild (gratin)