Karrysild, pålæg (gratin)
Karrysild, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
18 g
Karrysild, drænet
550 g
Lage fra karrysild
100 g
Proteinpulver
100 g
Sådan gør du
Læg husblas blød i koldt vand
Blend sild med marinade/lage og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med den blendede masse
Dæk en GN med film og hæld massen heri (højde max. 1 cm)
Bank GN ned i bordet for at frigøre lufthuller
Dæk til med film og stil på blæstkøl til massen har sat sig
Fjern filmen og vend gratinen ud på et spækbræt
Udstik gratinen med fiskeforme
Gem det overskydende gratin, varm let op til det smelter og gentag fra punkt 6 indtil al masse er brugt.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.256 kJ
Kulhydrater
11,1 gram
Proteiner
21,5 gram
Fedtstof
19,0 gram