Remoulade

Remoulade

Portioner
50

Ingredienser

Æggeblomme
100 g
Dijonsennep
4 g
Æbleeddike
10 g
Vindruekerneolie
300 g
Piccalilly (hakkede pickles)
300 g
Karrypulver
Smag til

Sådan gør du

  1. Pisk æggeblommer sammen med sennep og eddike

  2. Tilsæt gradvist olie i en tynd stråle, mens det piskes til en mayonnaise

  3. Blend piccalilly til en helt glat, ensartet masse

  4. Rør den blendede piccalilly sammen med mayonnaisen

  5. Smag til med karry .

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
851 kJ
Kulhydrater
6,9 gram
Proteiner
2,5 gram
Fedtstof
18,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Oksespegepølse med remoulade, rå løg og karse (cremet)

Oksespegepølse med remoulade, rå løg og karse (gratin)

Roastbeef med remoulade, bløde stegte løg, tomat og agurkesalat (cremet)

Roastbeef med remoulade, bløde stegte løg, tomat og agurkesalat (gratin)