Oksespegepølse, pålæg (cremet)

Oksespegepølse, pålæg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt oksebryst
300 g
Oksespegepølse
100 g
Fond
100 g
Sødmælk
100 g
Smør
25 g
Proteinpulver
70 g
Salt, røget
Smag til
Hvid peber
Smag til
Hvidløgsgranulat
Smag til
Røget paprika
Smag til
Rødbedesaft
Efter behov

Sådan gør du

  1. Kog oksebryst, spegepølse, røget salt, hvidløg og paprika i 60 minutter

  2. Kør oksebryst og spegepølse gennem en kødhakker med 2 mm hulskive

  3. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  4. Smag til med røget salt, peber, røget paprika og hvidløg

  5. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet

  6. Tilsæt rødbedesaft så massen får den mørkerøde spegepølsefarve tilbage

  7. Herefter køles massen ned.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
940 kJ
Kulhydrater
1,1 gram
Proteiner
20,9 gram
Fedtstof
15,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Oksespegepølse med remoulade, rå løg og karse (cremet)