Oksespegepølse, pålæg (cremet)
Oksespegepølse, pålæg (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt oksebryst
300 g
Oksespegepølse
100 g
Fond
100 g
Sødmælk
100 g
Smør
25 g
Proteinpulver
70 g
Salt, røget
Smag til
Hvid peber
Smag til
Hvidløgsgranulat
Smag til
Røget paprika
Smag til
Rødbedesaft
Efter behov
Sådan gør du
Kog oksebryst, spegepølse, røget salt, hvidløg og paprika i 60 minutter
Kør oksebryst og spegepølse gennem en kødhakker med 2 mm hulskive
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med røget salt, peber, røget paprika og hvidløg
Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet
Tilsæt rødbedesaft så massen får den mørkerøde spegepølsefarve tilbage
Herefter køles massen ned.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
940 kJ
Kulhydrater
1,1 gram
Proteiner
20,9 gram
Fedtstof
15,1 gram