Hvide rå løg (cremet)

Hvide rå løg (cremet)

Portioner
50

Ingredienser

Løg, pillede
700 g
Proteinpulver
100 g
Honning
Smag til
Salt
Smag til
Fortykningsmiddel
4 tsk.

Sådan gør du

  1. Hak løgene og blancher 3/4 af dem i kogende vand 5-6 gange, med nyt vand hver gang det koger

  2. Blend de blancherede løg, rå løg og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt massen fri for klumper

  4. Smag til med honning og salt

  5. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske ad gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
384 kJ
Kulhydrater
9,8 gram
Proteiner
13,7 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Oksespegepølse med remoulade, rå løg og karse (cremet)