Hvide rå løg (gratin)
Hvide rå løg (gratin)
Portioner
50
Ingredienser
Husblas
16 g
Løg, pillede
700 g
Proteinpulver
100 g
Honning
Smag til
Salt
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Hak løgene og blancher 3/4 af dem i kogende vand 5-6 gange, med nyt vand hver gang det koger
Blend de blancherede løg, rå løg og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med den sigtede masse
Smag til med honning og salt
Kom massen i en sprøjteflaske og sprøjt det ud i mini florentiner silikoneforme
Dæk til med film og stil på køl til massen har sat sig
Lav løgringe med udstikker i forskellig løgringe-størrelser.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
402 kJ
Kulhydrater
8,6 gram
Proteiner
15,3 gram
Fedtstof
0,3 gram