Hvide rå løg (gratin)

Hvide rå løg (gratin)

Portioner
50

Ingredienser

Husblas
16 g
Løg, pillede
700 g
Proteinpulver
100 g
Honning
Smag til
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Hak løgene og blancher 3/4 af dem i kogende vand 5-6 gange, med nyt vand hver gang det koger

  3. Blend de blancherede løg, rå løg og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  4. Sigt massen fri for klumper

  5. Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med den sigtede masse

  6. Smag til med honning og salt

  7. Kom massen i en sprøjteflaske og sprøjt det ud i mini florentiner silikoneforme

  8. Dæk til med film og stil på køl til massen har sat sig

  9. Lav løgringe med udstikker i forskellig løgringe-størrelser.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
402 kJ
Kulhydrater
8,6 gram
Proteiner
15,3 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Oksespegepølse med remoulade, rå løg og karse (gratin)