Oksespegepølse, pålæg (gratin)

Oksespegepølse, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
20 g
Færdigtilberedt oksebryst
300 g
Oksespegepølse
100 g
Fond
150 g
Sødmælk
100 g
Smør
25 g
Proteinpulver
70 g
Salt, røget
Smag til
Hvid peber
Smag til
Hvidløgsgranulat
Smag til
Røget paprika
Smag til
Rødbedesaft
Efter behov

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Kog oksebryst, spegepølse, røget salt, hvidløg og paprika i 60 minutter

  3. Kør oksebryst og spegepølse gennem en kødhakker med 2 mm. hulskive

  4. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  5. Smag til med røget salt, peber, røget paprika og hvidløg

  6. Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med den blendede masse

  7. Tilsæt rødbedesaft så massen får den mørkerøde spegepølsefarve

  8. Smør runde silikoneforme med olie og hæld massen heri

  9. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
983 kJ
Kulhydrater
1,1 gram
Proteiner
23,4 gram
Fedtstof
15,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Oksespegepølse med remoulade, rå løg og karse (gratin)