Oksespegepølse, pålæg (gratin)
Oksespegepølse, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
20 g
Færdigtilberedt oksebryst
300 g
Oksespegepølse
100 g
Fond
150 g
Sødmælk
100 g
Smør
25 g
Proteinpulver
70 g
Salt, røget
Smag til
Hvid peber
Smag til
Hvidløgsgranulat
Smag til
Røget paprika
Smag til
Rødbedesaft
Efter behov
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Kog oksebryst, spegepølse, røget salt, hvidløg og paprika i 60 minutter
Kør oksebryst og spegepølse gennem en kødhakker med 2 mm. hulskive
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med røget salt, peber, røget paprika og hvidløg
Smelt den opblødte husblas og rør den sammen med den blendede masse
Tilsæt rødbedesaft så massen får den mørkerøde spegepølsefarve
Smør runde silikoneforme med olie og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
983 kJ
Kulhydrater
1,1 gram
Proteiner
23,4 gram
Fedtstof
15,1 gram