Roastbeef, pålæg (cremet)

Roastbeef, pålæg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt roastbeef, hakket 2 mm.
445 g
Fløde 38 %
225 g
Oksefond
100 g
Proteinpulver
110 g
Rødbedesaft
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet. Herefter afkøles den  

  2. Tilsæt rødbedesaft/lage for at få den rødlige farve i kødet frem

  3. Smag til med salt og peber

  4. Lav penselstrøg med kulør på roastbeefen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.201 kJ
Kulhydrater
1,0 gram
Proteiner
26,6 gram
Fedtstof
19,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Roastbeef med remoulade, bløde stegte løg, tomat og agurkesalat (cremet)