Peberrodscreme

Peberrodscreme

Portioner
20

Ingredienser

Creme fraiche 38 %
150 g
Fløde 38 %
100 g
Wasabipasta
25 g
Citronsaft
Smag til
Sukker
Smag til

Sådan gør du

  1. Pisk creme fraiche helt tyk og stiv

  2. Pisk fløden stiv

  3. Vend wasabipastaen i den piskede creme fraiche

  4. Vend flødeskummen i massen

  5. Smag til med citronsaft og sukker.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.403 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
2,6 gram
Fedtstof
34,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvespidsbryst med peberrodscreme, tomat og karse (cremet)

Kalvespidsbryst med peberrodscreme, tomat og karse (gratin)