Kalvespidsbryst, pålæg (cremet)

Kalvespidsbryst, pålæg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt sprængt kalvespidsbryst, hakket 2 mm.
500 g
Smør, smeltet
40 g
Fond
70 g
Fløde 38 %
150 g
Proteinpulver
90 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  2. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.360 kJ
Kulhydrater
1,9 gram
Proteiner
26,6 gram
Fedtstof
23,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvespidsbryst med peberrodscreme, tomat og karse (cremet)