Flæskesteg, pålæg (gratin)
Flæskesteg, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
26 g
Færdigtilberedt flæskesteg, hakket 2 mm.
450 g
Fløde 38 %
225 g
Fond
100 g
Proteinpulver
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Smag til med salt og peber
Hæld massen i rektangulære silikoneforme
Dæk til med film og sæt på køl til massen har sat sig
Put kulør på en pensel. Lav penselstrøg på flæskestegen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.193 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
29,5 gram
Fedtstof
18,3 gram