Flæskesteg, pålæg (gratin)

Flæskesteg, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
26 g
Færdigtilberedt flæskesteg, hakket 2 mm.
450 g
Fløde 38 %
225 g
Fond
100 g
Proteinpulver
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Smag til med salt og peber

  5. Hæld massen i rektangulære silikoneforme

  6. Dæk til med film og sæt på køl til massen har sat sig

  7. Put kulør på en pensel. Lav penselstrøg på flæskestegen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.193 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
29,5 gram
Fedtstof
18,3 gram

Opskriften indgår i disse retter