Appelsin (gratin)

Appelsin (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Appelsinsaft
585 g
Husblas
18 g
Gulerodsjuice
Efter behov

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Opvarm lidt af appelsinsaften og smelt det opblødte husblas heri

  3. Bland det det smeltede husblas sammen med resten af appelsinsaften

  4. Tilsæt gulerodssaft, så der opnås en orange farve

  5. Hæld massen i en sprøjteflaske og udportionér i appelsinformede silikoneforme

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
25 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
219 kJ
Kulhydrater
9,6 gram
Proteiner
3,2 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter