Cocktailpølser (gratin)
Cocktailpølser (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedte cocktailpølser, hakket 2 mm.
300 g
Fløde 38 %
100 g
Fond
50 g
Æg
100 g
Majsstivelse
20 g
Proteinpulver
60 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smag til med salt og peber
Lav en ballotine på størrelse med en cocktailpølse
Bag ballotinen på damp ved 100° i 20 minutter
Lad den køle lidt af og rul den forsigtigt ud
Kom kulør på en pensel og lav penselstrøg, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.100 kJ
Kulhydrater
5,0 gram
Proteiner
19,0 gram
Fedtstof
18,7 gram