Cocktailpølser (gratin)

Cocktailpølser (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedte cocktailpølser, hakket 2 mm.
300 g
Fløde 38 %
100 g
Fond
50 g
Æg
100 g
Majsstivelse
20 g
Proteinpulver
60 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Smag til med salt og peber

  4. Lav en ballotine på størrelse med en cocktailpølse

  5. Bag ballotinen på damp ved 100° i 20 minutter

  6. Lad den køle lidt af og rul den forsigtigt ud

  7. Kom kulør på en pensel og lav penselstrøg, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.100 kJ
Kulhydrater
5,0 gram
Proteiner
19,0 gram
Fedtstof
18,7 gram

Opskriften indgår i disse retter