Pandekage (gratin)

Pandekage (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedte pandekager
600 g
Sødmælk
600 g
Æg
100 g
Majsstivelse
30 g
Sukker
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav almindelige umodificerede pandekager

  2. Blend de lune pandekager med mælk, æg og majsstivelse til en helt glat, ensartet masse

  3. Smag evt. til med sukker

  4. Spray snegle & bisquit silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og bag på damp 100° i 25 minutter.

     

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
661 kJ
Kulhydrater
17,9 gram
Proteiner
7,8 gram
Fedtstof
6,2 gram

Opskriften indgår i disse retter