Honningmelon (gratin)

Honningmelon (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
30 g
Honningmelon
700 g
Flormelis
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend honningmelon til en helt glat, ensartet masse. Tilsæt en smule vand, hvis det er for tørt at blende

  3. Smelt den opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Smag evt. til med flormelis

  5. Hæld massen i rektangulære silikoneforme

  6. Dæk til med film og stil på blæst køl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
25 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
153 kJ
Kulhydrater
4,8 gram
Proteiner
4,1 gram
Fedtstof
0,2 gram

Opskriften indgår i disse retter