Bacon (gratin)
Bacon (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt bacon, hakket 2 mm.
500 g
Æg
150 g
Sødmælk
150 g
Proteinpulver
100 g
Kulør
Efter behov
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt kulør for at få kødet mørkere
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp 100° i 20 minutter
Lad gratinen køle lidt af
Fjern filmen og vend gratinen ud
Kom lidt kulør på en tynd pensel og lav penselstrøg på gratinen, så det ligner stegeskorpe
Skær gratinen i tynde skiver.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
931 kJ
Kulhydrater
1,4 gram
Proteiner
22,6 gram
Fedtstof
14,4 gram