Bacon (gratin)

Bacon (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt bacon, hakket 2 mm.
500 g
Æg
150 g
Sødmælk
150 g
Proteinpulver
100 g
Kulør
Efter behov
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Tilsæt kulør for at få kødet mørkere

  3. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp 100° i 20 minutter

  5. Lad gratinen køle lidt af

  6. Fjern filmen og vend gratinen ud

  7. Kom lidt kulør på en tynd pensel og lav penselstrøg på gratinen, så det ligner stegeskorpe

  8. Skær gratinen i tynde skiver.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
931 kJ
Kulhydrater
1,4 gram
Proteiner
22,6 gram
Fedtstof
14,4 gram

Opskriften indgår i disse retter