Råcreme

Råcreme

Portioner
30

Ingredienser

Husblas
6 g
Æggeblomme
200 g
Rørsukker
100 g
Vaniljesukker
20 g
Fløde 38 %
100 g
Creme fraiche 38 %
200 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker helt hvidt, tykt og cremet

  3. Pisk fløde til skum

  4. Vend creme fraiche og flødeskum i massen

  5. Smelt det opblødte husblas

  6. Tag lidt af cremen fra og vend hurtigt den smeltede husblas heri

  7. Vend herefter cremen med husblas i den store portion

  8. Stil på køl til den har sat sig

  9. Hvis cremen ikke bruges med det samme, kan der komme klumper i. Blend derfor massen lige inden brug.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.414 kJ
Kulhydrater
20,7 gram
Proteiner
6,4 gram
Fedtstof
25,7 gram

Opskriften indgår i disse retter