Råcreme
Råcreme
Portioner
30
Ingredienser
Husblas
6 g
Æggeblomme
200 g
Rørsukker
100 g
Vaniljesukker
20 g
Fløde 38 %
100 g
Creme fraiche 38 %
200 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker helt hvidt, tykt og cremet
Pisk fløde til skum
Vend creme fraiche og flødeskum i massen
Smelt det opblødte husblas
Tag lidt af cremen fra og vend hurtigt den smeltede husblas heri
Vend herefter cremen med husblas i den store portion
Stil på køl til den har sat sig
Hvis cremen ikke bruges med det samme, kan der komme klumper i. Blend derfor massen lige inden brug.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.414 kJ
Kulhydrater
20,7 gram
Proteiner
6,4 gram
Fedtstof
25,7 gram