Kylling (gratin)

Kylling (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt kylling, hakket 2 mm.
500 g
Smør, smeltet
60 g
Fløde 38 %
250 g
Kyllingefond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
160 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede fjerkræ sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad det køle lidt af

  6. Fjern filmen, løsn gratinen fra silikoneformen og vend den ud.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.004 kJ
Kulhydrater
4,1 gram
Proteiner
20,5 gram
Fedtstof
15,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kylling med persille, skysovs, agurkesalat, kartofler og rabarberkompot (gratin)