Kylling (gratin)
Kylling (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt kylling, hakket 2 mm.
500 g
Smør, smeltet
60 g
Fløde 38 %
250 g
Kyllingefond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
160 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede fjerkræ sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Lad det køle lidt af
Fjern filmen, løsn gratinen fra silikoneformen og vend den ud.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.004 kJ
Kulhydrater
4,1 gram
Proteiner
20,5 gram
Fedtstof
15,8 gram