Kalvehjerter i flødesovs (gratin)
Kalvehjerter i flødesovs (gratin)
Portioner
20
Ingredienser: Sauce
Færdigtilberedt hjerteflødesovs uden kød
1700 g
Sådan gør du
Kød
Blend flødesovsen til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Blend det varme, hakkede kød sammen med den sigtede sauce og de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Kom film i bunden af en GN og hæld massen heri (højst 1 cm i højden)
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Lad det køle lidt af
Fjern filmen, vend det ud på et spækbræt og fjern filmen fra bunden
Skær kødet i tern eller stykker.
Sauce
Blend sovsen til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Reducer sovsen ind, til den er tyk og cremet. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g kød, 75 g flødesauce
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
431 kJ
Kulhydrater
7,5 gram
Proteiner
9,5 gram
Fedtstof
4,1 gram