Tyttebærmarmelade

Tyttebærmarmelade

Portioner
20

Ingredienser

Tyttebærsyltetøj
667 g
Fortykningsmiddel
5 tsk.

Sådan gør du

  1. Blend tyttebærmarmeladen til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Kom massen tilbage i blenderen, tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold og varm
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
875 kJ
Kulhydrater
50,7 gram
Proteiner
0,5 gram
Fedtstof
0,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvehjerter i flødesauce, kartoffelmos, tyttebær og persille (cremet)

Kalvehjerter i flødesauce, kartoffelmos, tyttebær og persille (gratin)