Kalvehjerter i flødesovs (cremet)
Kalvehjerter i flødesovs (cremet)
Portioner
20
Ingredienser: Sauce
Færdigtilberedt hjerteflødesovs uden kød
1700 g
Sådan gør du
Kød
Blend sovs, uden hele stykker kød, til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Blend det varme, hakkede kød sammen med den sigtede sauce og de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.
Sauce
Blend sovsen til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Reducer sovsen ind til den er tyk og cremet. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g kød, 75 g flødesovs
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
423 kJ
Kulhydrater
6,4 gram
Proteiner
9,9 gram
Fedtstof
4,2 gram