Aspargessauce

Aspargessauce

Portioner
20

Ingredienser

Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Asparges
500 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift

  2. Opvarm grundsaucen og tilsæt asparges

  3. Blend til en helt glat, ensartet masse

  4. Sigt massen fri for klumper

  5. Hæld saucen tilbage i en ren gryde og reducér ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning

  6. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
634 kJ
Kulhydrater
12,2 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
10,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Sprængt nakke med aspargessauce, kartofler, broccoli og persille (cremet)

Sprængt nakke med aspargessauce, kartofler, broccoli og persille (gratin)