Aspargessauce
Aspargessauce
Portioner
20
Ingredienser
Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Asparges
500 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift
Opvarm grundsaucen og tilsæt asparges
Blend til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Hæld saucen tilbage i en ren gryde og reducér ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning
Smag til med salt og peber.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
634 kJ
Kulhydrater
12,2 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
10,0 gram