Sprængt nakkefilet (cremet)
Sprængt nakkefilet (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt sprængt nakkefilet, hakket 2 mm.
635 g
Færdigtilberedt bacon, hakket 2 mm.
265 g
Fløde 38 %
135 g
Smør, smeltet
70 g
Fond
70 g
Proteinpulver
160 g
Rødbedesaft
Efter behov
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt gradvist lidt friskpresset rødbedesaft for at genskabe den lyserøde skinke farve. Proteinpulveret gør massen bleg
Smag til med peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Lad det køle lidt af
Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
911 kJ
Kulhydrater
0,6 gram
Proteiner
20,0 gram
Fedtstof
15,2 gram