Grønlangkål
Grønlangkål
Portioner
20
Ingredienser
Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Grønkål, hakket
500 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift
Varm grundsauce op sammen med grønkål
Blend det sammen til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Hæld saucen tilbage i en ren gryde og reducér ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.
Smag til med salt og peber.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
50 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
639 kJ
Kulhydrater
12,7 gram
Proteiner
3,8 gram
Fedtstof
10,0 gram