Sprængt nakkefilet (gratin)
Sprængt nakkefilet (gratin)
Ingredienser
Færdigtilberedt sprængt nakkefilet, hakket 2 mm.
380 g
Færdigtilberedt bacon, hakket 2 mm.
200 g
Smør, smeltet
50 g
Fløde 38 %
200 g
Fond
100 g
Æg
200 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
150 g
Rødbedesaft
Efter behov
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt gradvist lidt friskpresset rødbedesaft for at genskabe den lyserøde skinke farve. Proteinpulveret gør massen bleg
Smag til med peber. Kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Spray florentiner silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp 100° i 20 minutter
Lad det køle lidt af
Fjern filmen og vend gratinen ud.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
959 kJ
Kulhydrater
4,2 gram
Proteiner
19,1 gram
Fedtstof
15,2 gram