Broccoli (gratin)
Broccoli (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Broccoli, renset og kogt
500 g
Smør, smeltet
25 g
Fløde 38 %
100 g
Æggehvide
100 g
Majsstivelse
25 g
Proteinpulver
90 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Agurkeskræl
Efter behov
Sådan gør du
Blend de varme broccoli sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med citronsaft, salt og peber
Tilsæt agurkeskræl efter behov og blend glat igen, så det får den grønne farve tilbage.
Spray halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100 ° i 15 minutter
Fjern filmen og lad gratinen køle lidt af
Løsn gratinen i siderne og vend broccoligratinen ud.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
717 kJ
Kulhydrater
7,7 gram
Proteiner
17,5 gram
Fedtstof
8,3 gram