Broccoli (gratin)

Broccoli (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Broccoli, renset og kogt
500 g
Smør, smeltet
25 g
Fløde 38 %
100 g
Æggehvide
100 g
Majsstivelse
25 g
Proteinpulver
90 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Agurkeskræl
Efter behov

Sådan gør du

  1. Blend de varme broccoli sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med citronsaft, salt og peber

  3. Tilsæt agurkeskræl efter behov og blend glat igen, så det får den grønne farve tilbage.

  4. Spray halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100 ° i 15 minutter

  6. Fjern filmen og lad gratinen køle lidt af

  7. Løsn gratinen i siderne og vend broccoligratinen ud.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
717 kJ
Kulhydrater
7,7 gram
Proteiner
17,5 gram
Fedtstof
8,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Lammesteg med mynte, flødekartofler og broccoli (gratin)

Sprængt nakke med aspargessauce, kartofler, broccoli og persille (gratin)