Lammesteg (gratin)
Lammesteg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt lammesteg, 2 mm.
450 g
Smør, smeltet
55 g
Fløde 38 %
200 g
Fond
115 g
Æg
225 g
Majsstivelse
45 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Lad den køle lidt af
Fjern filmen og vend gratinen ud
Kom lidt kulør på en blød pensel. Lav penselstrøg på lammestegen, så det ligner stegeskorpe
Skær gratinen i skiver.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.129 kJ
Kulhydrater
4,0 gram
Proteiner
26,0 gram
Fedtstof
16,7 gram