Mynte (gratin)

Mynte (gratin)

Portioner
30

Ingredienser

Husblas
6 g
Vand
500 g
Æblejuice
50 g
Sukker
300 g
Mynteblade
125 g
Sukker
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Kog vand, æblejuice og sukker til det er opløst

  3. Tilsæt mynte og lad det koge yderligere 20 minutter

  4. Sigt massen fri for klumper

  5. Smelt det opblødte husblas og rør det i den sigtede masse

  6. Hæld massen i rektangulære silikoneforme

  7. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
741 kJ
Kulhydrater
43,0 gram
Proteiner
1,4 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Lammesteg med mynte, flødekartofler og broccoli (gratin)