Flødesauce til flødekartofler

Flødesauce til flødekartofler

Portioner
20

Ingredienser

Løg, pillede
190 g
Fløde 38 %
1500 g
Fortykningsmiddel
4 tsk.
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Muskatnød
Smag til

Sådan gør du

  1. Skær løg i mindre stykker

  2. Kog fløde og tilsæt løg

  3. Smag til med salt, peber og muskat

  4. Blend det til en helt glat, ensartet masse

  5. Sigt fri for klumper

  6. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  7. Smag evt. til med salt, peber og muskat igen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.492 kJ
Kulhydrater
5,0 gram
Proteiner
2,3 gram
Fedtstof
37,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Lammesteg med mynte, flødekartofler og broccoli (cremet)

Lammesteg med mynte, flødekartofler og broccoli (gratin)