Broccoli (cremet)
Broccoli (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Broccoli, renset og kogt
550 g
Smør, smeltet
40 g
Fløde 38 %
140 g
Proteinpulver
80 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Agurkeskræl
Efter behov
Sådan gør du
Blend alle ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med citronsaft, salt og peber
Tilsæt agurkeskræl efter behov og blend glat igen, så det får den grønne farve tilbage.
Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
814 kJ
Kulhydrater
5,5 gram
Proteiner
16,0 gram
Fedtstof
12,7 gram