Broccoli (cremet)

Broccoli (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Broccoli, renset og kogt
550 g
Smør, smeltet
40 g
Fløde 38 %
140 g
Proteinpulver
80 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Agurkeskræl
Efter behov

Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med citronsaft, salt og peber

  3. Tilsæt agurkeskræl efter behov og blend glat igen, så det får den grønne farve tilbage.

  4. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
814 kJ
Kulhydrater
5,5 gram
Proteiner
16,0 gram
Fedtstof
12,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Lammesteg med mynte, flødekartofler og broccoli (cremet)

Sprængt nakke med aspargessauce, kartofler, broccoli og persille (cremet)