Mynte (cremet)

Mynte (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Vand
500 g
Æblejuice
50 g
Sukker
300 g
Mynteblade
125 g
Sukker
Smag til

Sådan gør du

  1. Kog vand og æblejuice med sukker i til det er opløst

  2. Tilsæt mynte og lad det koge yderligere 20 min.

  3. Sigt væsken fra og blend den resterende masse til en helt glat og ensartet masse. Hvis massen er for tør tilsættes mere væske indtil blenderen tager fat

  4. Smag til med sukker.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
992 kJ
Kulhydrater
58,5 gram
Proteiner
1,0 gram
Fedtstof
0,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Lammesteg med mynte, flødekartofler og broccoli (cremet)