Drueagurk (gratin)
Drueagurk (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
12 g
Drueagurker
250 g
Proteinpulver
40 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend drueagurker og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt skræl fra en agurk for at gøre massen grøn
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Kom film i bunden af en GN og hæld massen heri
Bank massen fri for lufthuller og stil på køl til det har sat sig
Fjern film og vend massen ud på et spækbræt
Udstik massen med ovale udstikkere
Den overskydende masse smeltes under svag varme og derefter gentages punkt 5.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
615 kJ
Kulhydrater
17,6 gram
Proteiner
17,3 gram
Fedtstof
0,1 gram