Drueagurk (gratin)

Drueagurk (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
12 g
Drueagurker
250 g
Proteinpulver
40 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend drueagurker og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Tilsæt skræl fra en agurk for at gøre massen grøn

  4. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  5. Kom film i bunden af en GN og hæld massen heri

  6. Bank massen fri for lufthuller og stil på køl til det har sat sig

  7. Fjern film og vend massen ud på et spækbræt

  8. Udstik massen med ovale udstikkere

  9. Den overskydende masse smeltes under svag varme og derefter gentages punkt 5.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
615 kJ
Kulhydrater
17,6 gram
Proteiner
17,3 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadelle med bløde stegte løg, pebermayonnaise og drueagurk (gratin)