Frikadeller, pålæg (gratin)
Frikadeller, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
18 g
Færdigtilberedte frikadeller, hakket 2 mm.
600 g
Fond
100 g
Fløde 38 %
100 g
Proteinpulver
110 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smelt den opblødte husblas og bland det i den blendede masse
Tilsæt kulør for at få den mørke farve, som stegte frikadeller har
Smag til med salt og peber
Hæld massen i halvkuglede silikoneforme
Dæk til med film og stil på køl indtil massen har sat sig
Kom lidt kulør på en blød pensel. Lav penselstrøg på frikadellen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
941 kJ
Kulhydrater
4,9 gram
Proteiner
26,5 gram
Fedtstof
11,1 gram