Frikadeller, pålæg (gratin)

Frikadeller, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
18 g
Færdigtilberedte frikadeller, hakket 2 mm.
600 g
Fond
100 g
Fløde 38 %
100 g
Proteinpulver
110 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt den opblødte husblas og bland det i den blendede masse

  4. Tilsæt kulør for at få den mørke farve, som stegte frikadeller har

  5. Smag til med salt og peber

  6. Hæld massen i halvkuglede silikoneforme

  7. Dæk til med film og stil på køl indtil massen har sat sig

  8. Kom lidt kulør på en blød pensel. Lav penselstrøg på frikadellen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
941 kJ
Kulhydrater
4,9 gram
Proteiner
26,5 gram
Fedtstof
11,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadelle med bløde stegte løg, pebermayonnaise og drueagurk (gratin)